Lørdag, 16. juli 2022 - af Ulrik Ulriksen

Ny rolle afsløret: Det skal prins William nu

Prins William

Prins William

Foto: Mega
Det er vigtigt for prins William at fortsætte sit engagement i kampen mod klimaforandringer. Det gør han nu i en ny rolle i en stor organisation.

Prins William og flere andre profiler havde god grund til at fejre, at det fredag blev en realitet, at organisationen The Earthshot Prize nu har status af uafhængig velgørenhedsorganisation.

Prins William får ny rolle

Den særlige pris, der har fokus på innovation til gavn for kampen mod klimaforandringerne på kloden, blev stiftet i 2020 af prins William og hertuginde Catherine af Cambridge, og nu får prinsen en ny rolle i organisationen bag prisfesten.

Prins William er nu Charity President, og han har mange stærke kræfter og personligheder i ryggen.

Lord Hague, formand for The Royal Foundation of The Duke and Duchess of Cambridge, er ifølge Hello Magazine begejstret for den nye status til The Earthshot Prize og den nye rolle til prins William.

Ambitiøst projekt

– Det er det mest ambitiøse project, prins William og The Royal Foundation har stået bag til dags dato, og det er et tydeligt eksempel på, hvad man kan opnå, når ledere, virksomheder og mennesker i øvrigt går sammen for at løse et af samfundets store udfordringer, siger Lord Hague.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden