Søndag, 2. oktober 2022 - af Marianne Singer

Opsigtsvækkende nyt portræt af kong Charles med familien

Dronninggemalinde Camilla, kong Charles, prins William og prinsesse Catherine. 

Dronninggemalinde Camilla, kong Charles, prins William og prinsesse Catherine. 

Foto: Mega
Der er en stærk symbolik i det første officielle portræt, som det britiske kongehus har delt af kong Charles, dronninggemalinde Camilla, prins William og prinsesse Catherine.

Det britiske kongehus har delt det første officielle portæt af kong Charles med sine nærmeste støtter i hans egenskab som regerende monark.

Således er briternes nye konge omgivet af sin hustru, dronninggemalinde Camilla, nummer et i tronfølgen, prins William, og hans hustru, prinsesse Catherine, på det opsigtsvækkende foto.

Det nye officielle portræt af kong Charles omgivet af dronninggemalinde Camilla, prins William og prinsesse Catherine. 

Foto: Mega

Kort før begravelse

Portrætter viser de fire kongelige i det sorte sørgetøj, de har båret efter dronning Elizabeths død, og billedet blev taget på Buckingham Palace aftenen før dronningens begravelse den 18. september. 

Samme aften, hvor kong Charles var vært ved en reception på Buckingham Palace, som dronning Margrethe og kronprins Frederik deltog i sammen med højtstående repræsentanter fra hele verden. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tildelt nye titler

Kong Charles blev officielt udråbt som den regerende monark den 10. september på St. James's Palace i London i overværelse af dronninggemalinde Camilla og prins William. 

Få dage forinden, den 9. september, kun en dag efter dronning Elizabeths død, fik William og Kate tildelt de nye titler, prins og prinsesse af Wales, af kong Charles. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden