Prins Harry: Rørende ord om kærligheden til hertuginde Meghan

Hertuginde Meghan.

Hertuginde Meghan.

Arkivfoto: MEGA
I en FN-tale fortalte Harry åbent om det særlige bånd mellem ham og Meghan.

Prins Harry holdt mandag en tale i FN i New York i anledning af Nelson Mandela Day, der hylder den tidligere sydafrikanske præsident, der døde i 1999.

I talen kommer prins Harry blandt andet ind på, hvor stor en plads Afrika har i hans hjerte.

- Det meste af mit liv har det været min livline, et sted, hvor jeg igen og igen kunne finde ro og heling, sagde han.

- Det er stedet, hvor jeg har følt mig tættest på min mor og søgte trøst efter hendes død, og det er her, jeg vidste, jeg havde fundet min sjæleven i min hustru, afslørede han i talen, som Meghan overværede fra tilskuerpladserne. 

Hertuginde Meghan overværede talen, hvor hendes mand fortalte FN og resten af verden, at hun er hans sjæleven.
Foto: MEGA

Hertuginde Meghan overværede talen, hvor hendes mand fortalte FN og resten af verden, at hun er hans sjæleven.

Prins Harry og Meghan har været i Afrika sammen flere gange. Første gang var i 2016 i den spæde start af deres forhold. De havde de været på date to gange, før prins Harry overtalte Meghan til at flyve til Botswana.

- Vi camperede sammen under stjernerne. Hun sluttede sig til mig i fem dage, hvilket var fuldstændig fantastisk, har prinsen fortalt efter deres forlovelse.

- Så vi var virkelig bare os selv, hvilket var afgørende for mig for at sikre, vi havde en chance for at lære hinanden at kende.

Forlovelsesringens diamant har særlig betydning

Prins Harry har sørget for, at Meghan altid har mulighed for at tænke tilbage på deres første Afrika-rejse. Til hendes forlovelsesring har han valgt en diamant fra Botswana som den centrale sten. Den er flankeret af to mindre diamanter fra prinsesse Dianas private smykkesamling.

Prins Harry kalder Afrika sit andet hjem og har både foretaget officielle og private rejser til kontinentet. Han er bl.a. optaget af beskyttelse af de vilde dyr, især næsehorn og elefanter.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden