Torsdag, 16. juni 2022 - af Lene Skriver Bak

Prins William hos kvindelandsholdet med særlig besked fra datteren Charlotte

Prins William.

Prins William.

Foto: Mega
Prins William besøgte det engelske kvindelandshold forud for sommerens EM – og med sig havde en helt særlig besked fra sin syvårige datter, prinsesse Charlotte.

Prins William besøgte torsdag de engelske løvinder, som kvindelandsholdet i fodbold kærligt kaldes.

Prinsen dukkede op på træningsfasciliterne i St George's Park i Burton-upon-Trent, hvor holdet er samlet forud for sommerens EM-slutrunde og fik en snak med både spillere og træner Sarina Wiegman.

Landsholdet overraskede prins William med tre landsholdstrøjer i børnestørrelser med navn og nummer på ryggen; en til prins George med "George" og "8" på ryggen, en til prinsesse Charlotte med "Charlotte" og "7" på ryggen og en med "Louis" og "4" på ryggen til lillebror prins Louis.

Foto: Mega

Tallene er valgt efter børnenes alder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og netop prinsesse Charlotte var opmærksom på, at hendes far skulle besøge landsholdslejren, afslørede prins William under besøget.

– Charlotte bad mig hilse jer og sige, at hun er god i målet. 'Vær sød at fortælle dem det', sagde hun, fortalte han med et smil til stor morskab for hele holdet.

– En spirende stjerne i fremtiden, fulgte den glade far op.

EM skulle egentlig have været afviklet i 2021, men coronapandemien satte en stopper for turneringen, der nu i stedet afvikles fra 6. juli til 31. juli.

De engelske kvinder har fordelen af hjemmebane og åbner turneringen den 6. juli mod Østrig. Senere venter Norge og Nordirland i gruppespillet.

Det danske kvindelandshold er også kvalificeret.

De rød-hvide kvinder er i gruppe B, hvor modstanderne er Tyskland, Finland og Spanien, og spiller første kamp den 8. juli mod Tyskland.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden