25. apr. 2023
Af Julie Nolsöe

Prinsesse Catherine og prins William delte nyt billede af prins Louis på hans fødselsdag: Derfor bryder billedet med traditionen

Prinsesse Catherine, prins William og prins Louis
Prinsesse Catherine, prins William og prins Louis
Foto: Phil Noble/The Prince And Princess Of Wales/Reuters/Ritzau Scanpix
Fødselsdagsbilledet af prins Louis brød med traditionerne for billeder i familien

Den 23. april fyldte prins Louis fem år.

I den anledning har hans forældre, prins William og prinsesse Kate, delt nye, herlige fødselsdagsportrætter af den unge fødselar.

På de nye billeder, som prinseparret har delt på deres Instagram-profil, kan man se prins Louis sidde storsmilende i en trillebør, mens hans bliver kørt rundt i haven af sin mor, som også har et stort smil på læberne.

Bryder traditionen

Men selvom familien har tradition for at dele fødselsdagsbilleder af deres børn, når de fylder år, er der dog noget ved prins Louis' nyeste billeder, som ikke er, som det plejer.

Det har nemlig tidligere typisk været prinsesse Catherine selv, der har stået bag kameraet, når der skal tages billeder af børnene - men i år er det en anden, der står bag.

Prinsessen har ifølge magasinet People omtalt sig selv som en "entusiastisk amatørfotograf", og hun har tidligere taget netop de billeder af sine tre børn, som senere bliver delt med offentligheden i forbindelse med deres fødselsdage.

Da Louis' 4 års fødselsdag blev markeret sidste år, var det også prinsessen, der havde knipset det herlige fotografi af Louis, der løber legende rundt på en strand. Se billederne lige her.

Denne gang er det dog fotograf Millie Pilkington, der står bag de fine billeder af Louis, som i anledning af fotosessionen var iført en blå sweater over en ternet skjorte og et par shorts.

Læs mere om: