9. aug. 2022
Af Christinna Braun

Prinsesse Eugenies hidtil usete billeder af Beatrice og kusinen Zara

Fotomontage: Zara Tindall, prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice. 
Fotomontage: Zara Tindall, prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice.
Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Eugenie har delt en række hidtil usete billeder af sin søster, prinsesse Beatrice.

Prins Andrew og hertuginde Sarah Fergusons to døtre er meget tætte, og da prinsesse Beatrice den 8. august fyldte år, delte lillesøster Eugenie en række skønne billeder af de to prinsesser.

”Tillykke med fødselsdagen til min specielle storesøster,” skrev prinsesse Eugenie på Instagram til billederne og tilføjede ”Elsker dig så meget”.

De hidtil usete billeder, prinsesse Eugenie har delt, forestiller hende selv og søsteren prinsesse Beatrice i private rammer – bl.a. er det tredje billede i rækken taget til deres farmor dronning Elizabeths frokostreception i anledning af hendes 70-års regeringsjubilæum.

På et af billederne optræder en anden kongelige kvinde også sammen med søstrene Beatrice og Eugenie. Det er nemlig kusinen Zara Tindall, der er datter af søstrenes faster, prinsesse Anne.

Se alle billederne herunder.

Prinsesse Beatrices mand, Edoardo Mapelli Mozzi, delte også et skønt billede af prinsessen i anledning af 34-års fødselsdagen.

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi har sammen datteren Sienna på knap et år. Derudover har Edoardo sønnen Wolfie fra et tidligere forhold.

Læs mere om: