Onsdag, 18. januar 2023 - af Regitze Ørnstrup Christensen

Sarah Ferguson i sorg: Deler hjerteskærende ord og billede

Sarah Ferguson
Sarah Ferguson.
Foto: Geoff Pugh/AFP/Ritzau Scanpix
Hertuginden var nære venner med afdøde Lisa Marie Presley.

Der var ingen, der havde set den komme, da den tragiske nyhed om Lisa Marie Presleys tidlige død landede i medier verden over den 12. januar.

Blot få dagen inden havde hun overværet prisuddelingen ”Golden Globes”, hvor filmen ”Elvis” om hendes far, Elvis Presley, var nomineret i flere kategorier.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og siden da er det haglet med kærlige ord og velmente kondolencer til familien. Ord der i høj grad indikerede, at Lisa Marie Presley var en højt elsket kvinde.

Det gælder også hertuginde Sarah Ferguson. Kort tid efter Lisa Marie Presleys død, delte hun et billede på Instagram af de to kvinder sammen, og de tilhørende ord indikerer, at de to havde et helt særligt bånd.

I opslaget kalder hun blandt andet Lisa Marie Presley for ”Sissy”, der kunne indikere, at de havde et søskende-lignende forhold til hinanden.

Derudover skriver Sarah Ferguson, at de talte sammen hver dag, og at hun vil fortsætte med at tale med hende hver dag. Hun fortsætter med at fortælle, at Lisa Marie Presley var en fantastisk mor til børnene Ben, Riley, Harper og Finley samt en elsket datter for Priscilla Presley.

Hertuginde Sarah Ferguson afslutter opslaget med at skrive, at hun har været hende en nær ven i mange år, og at hun vil være der for familien Presley.

- Jeg er i stor sorg, min sissy. Du er i mit hjerte.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden