Sommer-chik hertuginde Catherine gjorde lykke til Garden party

Hertuginde Catherine var sit stilsikre selv, da hun repræsenterede dronningen ved et af de traditionsrige Gardenparties ved Buckingham Palace.

I en smuk koralfarvet frakkekjole indtog hertuginde Catherine plænen ved Buckingham Palace, hvor den ene af dette års tre Garden parties (havefester, red.) fandt sted.

Med til havefest ved Buckingham var også prins Edward og hans hustru, grevinde Sophie, samt dronning Elizabeths kusine, prinsesse Alexandra.

De fire sørgede for at repræsentere det britiske kongehus i dronningens sted.

Kongehuset har meldt ud, at dronning Elizabeth ikke vil være til stede til nogen af årets havefester, som der traditionelt er tre af ved Buckingham Palace hvert år, trods dette års særlige status som regeringsjubilæumsår og den særlige omstændighed, at det er første gang i tre år, at havefesterne kan gennemføres i den sædvanlige skala med utallige gæster ved hvert arrangement.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

De mange fremmødte så dog ud til at nyde den royale fest og både hertuginde Catherine og de tre øvrige medlemmer af den britiske kongefamilie fik sig mange små snakke med gæsterne.

Hertugindens kjole, der er skabt af den britiske designer Emilia Wickstead, havde blazerinspireret overdel og elegante lange ærmer.

Hertuginde Catherine bar dertil stiletter fra Emmy London og en skøn hat skabt af Jane Taylor, begge dele i samme nuance som kjolen.

Grevinde Sophie var i blomstret kjole med sheer-look fra Erdem og tyede også til en Jane Taylor-model, da der skulle vælges hat.

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden