Stor royal festaften: Disse kongelige har særlige opgaver

Dronning Elizabeth.

Dronning Elizabeth.

Arkivfoto: MEGA
Når den stort anlagte koncert til ære for dronning Elizabeth finder sted lørdag aften, er der optræden fra et væld af forskellige kunstnere.

Dronning Elizabeth bliver i disse dage fejret med pomp og pragt, når man markerer, at dronningen den 6. februar i år havde været monark i imponerende 70 år. 

Et af de store højdepunkter i fejringen er en koncert lørdag aften foran Buckingham Palace, hvor hele tre scener er sat op.

Ifølge Hello Magazine skal blandt andre Diana Ross, Alicia Keys, Hans Zimmer, Ella Eyre, Craig David, George Ezra, Duran Duran og Andrea Bocelli optræde, mens der vil være en særlig optaget hilsen fra Elton John.

Blandt de andre notabiliteter på scenerne ses også Sir David Attenborough, David Beckham, Stephen Fry, Dame Julie Andrews og The Royal Ballet.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Og så vil der efter sigende også være et særligt bidrag fra far og søn, prins Charles og prins William, ifølge Hello Magazine.

De kongelige profiler skal angiveligt holde hver deres tale som hyldest til dronning Elizabeth.

Monarken har været nødsaget til at melde fra til flere af de officielle fejringer, og det ventes ikke, at hun bliver frisk til at overvære koncerten fra tilskuerrækkerne. 

I stedet vil dronning Elizabeth følge med på tv fra Windsor, skriver ugebladet.

Det kan royale fans i Danmark også, da TV 2 Charlie sender koncerten direkte lørdag aften fra klokken 20.30-23.40.

Jesper Steinmetz er vært i studiet i Danmark, og der vil ifølge TV 2 også blive stillet om til Lotte Mejlhede, der er på plads i London. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden