Unikke billeder: Kate og William inviterer indenfor i privaten i særlig anledning

Hertuginde Catherine.

Hertuginde Catherine.

Arkivfoto: MEGA
Prinsesse Charlotte, prins George og prins Louis bager for en god sag med mor hjemme i køkkenet.

På søndagens program over festlige tiltag i Storbritannien i anledning af dronning Elizabeths 70-års jubilæum er der blandt andet en lang række såkaldte "street parties", hvor lokalsamfund opfordres til at samles til hyggelige frokoster.

På hertuginde Catherine og prins Williams officielle Instagramprofil har man søndag formiddag delt en fantastisk sød video, der viser billeder af parrets tre børn prins Georige, der snart bliver 9, prinsesse Charlotte, 7, og lille prins Louis på 4 år, som bager cupcakes til et sådant "street party" sammen med mor Kate.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

William kan ikke ses foran kameraet, men det kan tænkes, at det er ham, der tager de flotte billeder.

"(Vi, red.) bager kager til lokalsamfundet i Cardiff, som de kan nyde ved det Platinum Street Party, der finder sted i dag," skriver Kate og William ved billedet.

Lørdag var de netop i Cardiff med de to ældste børn, så mon ikke, selve bageseancen er foregået for et par dage siden, og så er kagerne blevet overrakt ved gårsdagens officielle opgave i Cardiff.

Når man ser de søde billeder, som videoen består af, ser det ud til, at børnene har givet den fuld gas i køkkenet. 

Ihvertfald kan man se, at yngstemandens hår er blevet vådt undervejs mellem bagning og pyntning af kagerne, så måske har mor eller far måttet have mesterbageren i bad og få skyllet melet af, mens kagerne var i ovnen.

Også prinsesse Charlotte har været nødt til at skifte T-shirt undervejs.

Se den hyggelige video herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden