Tirsdag, 17. maj 2022 - af Marianne Singer

Var sammen i syv år: Nu er prins Harrys første store kærlighed blevet gift

Prins Harry.
Prins Harry.
Foto: Mega
Lykken er stor hos prins Harrys eks-kæreste Chelsy Davy, der, ifølge engelske Daily Mail, er blevet gift med faderen til sin nyfødte søn.

Prins Harrys nok mest kendte eks-kæreste og hans første rigtig store kærlighed, Chelsy Davy, 36, er, ifølge Daily Mail, i al hemmelighed blevet gift med sin millionær-kæreste, Sam Cutmore-Scott, 37, der gik en klasse over prins Harry på Eton College. 

Chelsy og Sam, der bror til Hollywood-skuespilleren Jack Cutmore-Scott, blev i januar forældre for første gang, til sønnen Leo. 

Chelsy Davy til åbningen af Winter Wonderland i London i 2014.
Foto: Mega

Langt forhold

Prins Harry og Chelsy Davy var kærester i syv år, med pauser, fra 2004 til 2011 og forholdet var så seriøst, at hun både blev inviteret med til Harrys fætter, Peter Phillips' bryllup og prins Charles 60-års fødselsdagsfest. 

En forelsket Chelsy Davy sammen med prins Harry til en rugbykamp i 2008.
Foto: Ritzau Scanpix

Efter sigende gik de blandt andet fra hinanden, fordi det kongelige liv ikke var noget for den Zimbabwe-fødte millionærsdatter Chelsy Davy.

Stadig gode venner

Parret skiltes dog som venner og i 2018 var Chelsy Davy både gæst ved prins Harrys bryllup med hertuginde Meghan den 19. maj og få måneder senere i oktober ved prinsesse Eugenies vielse til Jack Brooksbank. 

Chelsy Davy, til venstre, ved prinsesse Eugenies bryllup i oktober 2018.
Foto: Mega
Chelsy Davy ved prins Harrys bryllup i 2018.
Foto: Mega

I dag har Chelsy og hendes familie fast base i Chiswick, i det vestlige London, og hun har travlt med sit smykkefirma Aya.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden