Tirsdag, 27. december 2022 - af Christinna Braun

10-årige prinsesse Estelle mødte stjerne: Hør hende tale engelsk

Prinsesse Estelle. 
Prinsesse Estelle. 
Foto: Sören Vilks/Kungliga Operan
Sveriges prinsesse Estelle fik et stor oplevelse med familien.

Kronprinsesse Victoria, prins Daniel og børnene prinsesse Estelle, 10, og prins Oscar, 6, var i strålende humør, da de før jul besøgte den Kongelige Opera i Stockholm.

Her skulle familien overvære forestillingen ”Askepot”, men før tæppet gik op fik det kongelige firkløver en rundvisning på stedet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På turen rundt fik de mulighed for at prøve nogle af kostumerne og møde flere medarbejdere i Operaen.

Se billederne, hvor familien prøver kostumerne, i linket herunder.

Kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prinsesse Estelle og prins Oscar fik bl.a. mulighed for at møde stjernerne Luiza Lopes og Jonatan Davidsson fra den Kongelige Ballet, og her lyttede familien interesseret, da danserne fortalte om deres kunst.

Bl.a fortalte de to dygtige balletdansere om de mange løft, der er med i forestillingen, og den kongelige familie fik mulighed for at stille spørgsmål til forestillingen.

”Der er mange specielle øjeblikke, som jeg tror, I vil synes om,” lød det på engelsk fra den brasilianske balletdanser Luisa Lopes.

”Ja, vi glæder os meget,” svarede kronprinsesse Victoria på engelsk, hvilket fik 10-årige prinsesse Estelle til at bryde ud på engelsk:

”Ja, og nu kender vi til det hele!” Fortalte prinsesse Estelle på engelsk med et stort smil.

Ifølge Svensk Damtidning har engelske sprog været en del af børnenes liv i mange år, da de har haft flere engelsktalende barnepiger, fx Katie Millington fra Australien.

Se videoen, hvor prinsesse Estelle taler engelsk, herunder.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden