14 DEJLIGE BILLEDER: Gravid prinsesse Madeleine på opgave i Stockholm

Prinsesse Madeleine, der venter sit tredje barn, deltager onsdag i seminar i Stockholm arrangeret af organisationen Min stora dag.

Den 35-årige prinsesse Madeleine er onsdag i Stockholm, hvor hun deltager i dagsseminaret ”När livet inte följer manus”.

Det er ifølge Svensk Damtidning arrangeret af organisationen Min Stora Dag og foregår på Gröna Lundsteatern.

Min stora dag er en landsdækkende svensk organisation, der gør en forskel for børn og unge med alvorlige sygdomme og diagnoser.

Gravide prinsesse Madeleine strålede

Prinsesse Madeleine er organisationens protektor, og generalsekretær Hélène Benno hilste Hendes Kongelige Højhed velkommen fra morgenstunden.

Da den gravide prinsesse Madeleine steg ud af sin sorte bil, strålede hun da også om kap med september-solen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

På Facebook har hun senere med egne ord berettet om dagen, emnet, og hvor vigtigt det er, ”at vi bliver bedre til at se, hvad børn og unge med diagnoser er gode til i stedet for, hvad de ikke kan”.

Hjælper børn

Desuden mener prinsessen, at vi skal blive bedre til at reflektere over og tage højde for det faktum, at smerte, der er indeni, ikke altid ses udenpå.

Organisationen vil da også hjælpe med at ændre attituden overfor og mulighederne for disse børn, så de føler sig accepterede i hverdagen.

Desuden har Min Stora Dag et specialprojekt kaldet Osynlighetsprojektet, der skal give flere børn med lidelser som ADHD eller autisme en stor dag.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden