19. aug. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Alle taler om det: Prinsesse Madeleine var helt fantastisk

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: Martin Høien
Det blev en både højtidelig og herligt livlig dåb for Sveriges prins Julian i Drottningholms Slotskirke. Især dåbsbarnets brødre, Alexander og Gabriel, var i hopla. Prinsesse Madeleine sørgede for at holde styr på børnene.

Prins Julians dåb bød på mange herlige ingredienser, og noget af det bedste var at opleve dagens hovedperson og de andre børn i kirken, hvor de hyggede sig midt i alt det højtidelige.

Prinsesse Madeleine styrede børnene

Mens de voksne sad pænt på deres stole, var børnene, anført af prinsesse Sofia og prins Carl Philips store drenge, prins Gabriel, tre år, og prins Alexander, fem år, i hopla og rejste sig et par gange fra deres pladser.

De hyggede sig virkelig i kirken på deres lillebror, Julians, store dag.

Med hele otte royale børn i alderen fem måneder til ni år var det helt naturligt, at der var liv og glade dage undervejs i Julians dåbshøjtidelighed i slotskirken.

Prinsesse Madeleine sørgede dog for at holde godt øje med både sine egne børn, Leonore, Adrienne og Nicolas, samt Sofia og Carl Philips søde drenge.

Mange taler om Madeleine

Det er noget, som mange i Sverige har lagt mærke til og talt om, og efterfølgende har prinsesse Madeleine fået stor ros for sin fine indsats med børnene i kirken.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniels Estelle og Oscar behøvede ikke hjælp.

Som de store børn, de er, sad de fint stille den lille times tid, dåbsceremonien varede.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du alle de nye billeder fra og kan læse alt om prins Julians dåbsfest på Drottningholms Slot.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb33-forsider_0.jpg

Læs mere om: