Alt om kronprinsesse Victorias næste vandring

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria

Foto: AOP

Kronprinsesse Victoria fortsætter med at vandre igennem Sverige, og næste gang går turen til Östergötland.

Torsdag, 12. oktober 2017 - af Juliane Olsen

Den 40-årige kronprinsesse Victoria har netop overstået en vandring i Västerbotten, hvor hun er gået fra  Norsjö til naturområdet Vitberget i Skellefteå.

Nu gælder det ifølge Svensk Damtidning prinsesse Estelles hertugdømme Östergötland næste gang.

Det svenske hof har offentliggjort en pressemeddelelse, som meddeler, hvornår kronprinsesse Victorias næste vandring finder sted.

Prinsesse Estelle kommer måske med

Det sker i naturreservatet Tinnerö i Östergötland den 26. oktober, og da kronprinsesse Victoria var på sin første vandring i Västergötland, var prins Daniel med hende.

Det ville derfor ikke være nogen overraskelse, hvis hertuginden af Östergötland, prinsesse Estelle, er med sin mor i slutningen af oktober.

Kronprinsesse Victoria var afslappet klædt, da hun besøgte Västerbotten i Nordsverige, og desuden var håret afslappet sat.

Kronprinsesse Victoria er glad for natur

Først på dagen havde den svenske kronprinsesse indviet et idrætsanlæg og en skole i Norsjö, før turen altså gik til Vitberget.

Der er ingen tvivl om, at udendørsaktiviteterne passer den naturglade kronprinsesse særdeles godt, og så nyder hun selvfølgelig samværet med familien.

Svenskerne er i hvert fald glade for at se deres kronprinsesse, når hun kommer frem, så de glæder sig uden tvivl til at se hende på vandring snart igen.