Søndag, 23. februar 2020 - af Lene Skriver Bak

Amerikansk magasin: Denne prinsesse er den bedst klædte

Prinsesse Elisabeth, kronprinsesse Victoria, prinsesse Märtha Louise, hertuginde Catherine, prinsesse Madeleine, prinsesse Sofia og prinsesse Marie.Fotomontage.
Prinsesse Elisabeth, kronprinsesse Victoria, prinsesse Märtha Louise, hertuginde Catherine, prinsesse Madeleine, prinsesse Sofia og prinsesse Marie.Fotomontage.
Foto: Martin Høien og Mega
Det amerikanske modemagasin InStyle har peget på den prinsesse, de mener er den bedst klædte kongelige.

Prinsesser verden over roses for deres stil og påklædning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Modemagasinerne svælger i både gallakjoler og hverdagsoutfits, der skal passe til både anledning, årstid og funktion.

Det amerikanske modemagasin InStyle Magazine, der udkommer hver måned, har nu peget på en af de skandinaviske prinsesser som den bedst klædte.

De har nemlig udvalgt svenske prinsesse Sofia som den bedst klædte kongelige.

"Mens Sofias outfits bestemt lever op til en vis royal standard (de er typisk ærbare og altid elegante), er hun ikke bange for at inkorporere de seneste trends, klare farver eller statement-accessories. Og det er ikke bare andre kongelige, der burde tage ved lære. Vi andre kan også lære lidt af hvert ud fra hendes looks", skriver magasinets moderedaktør Samantha Sutton blandt andet om prinsesse Sofia.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Bladet roser prinsesse Sofia for både de store rober, brudekjolen og hverdagsoutfits, som tæller både det tøj, hun bærer på officielle opgaver og sporty outfits til fysisk udfoldelse, ligesom hun får ros for sin sans for detaljerne, som for eksempel smukke smykker, hårbånd eller hatte.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden