BILLED-BLADET LIVE: Vi sender direkte fra prinsesse Adriennes dåb

Se også:

Når Sveriges prinsesse Adrienne bæres ud af Drottningholms slottskyrka efter dåben, kan du følge det hele direkte her på billedbladet.dk og på vores Facebook-side. Vi sender live klokken 12.30 i dag fra den royale dåb med hele den svenske kongefamilie.

Prinsesse Adrienne skal døbes i dag, og når hun bæres ud af Drottningholms slottskyrka omgivet af sine forældre, prinsesse Madeleine og Chris O'Neill samt sine to søskende Leonore og Nicolas, vil du kunne følge det hele direkte her på billedbladet.dk og på vores Facebook-side fra klokken 12.30. BILLED-BLADET følger den store begivenhed fra start til slut og har både de to reportere Marianne Singer og Ulrik Ulriksen samt fotograferne Jesper Sunesen og Martin Høien i Sverige for at dække dåben.

Glæd dig til kæmpe tillæg

Glæd dig til den direkte TV-dækning leveret af BILLED-BLADET, og glæd dig også til næste uges udgave af Danmarks Royale Ugeblad, som blandt andet byder på et fornemt tillæg med alle de skønne billeder og detaljer fra prinsesse Adriennes dåb i Drottningholms Slottskyrka.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden