Carl Philip og Sofia ser tilbage på 2020: Vi måtte ændre retning

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Foto: Ritzau Scanpix
Prins Carl Philip og prinsesse Sofia ser i et nyt opslag på Instagram tilbage på året der gik.

I et nyt opslag på Instagram ser prins Carl Philip og prinsesse Sofia tilbage på året der gik med udvalgte billeder fra deres liv under coronakrisen.

"Vi måtte præcis som så mange andre ændre retning i 2020. Her er nogle billeder fra året, vi nu lægger bag os. Vi vil samtidig benytte lejligheden til at takke nogle af alle dem, som vi har fulgt på nær hold og som har ydet en vigtig indsats i dette udfordrende år.

@prinsparetsstiftelse @projplayground @forsvarsmakten @sophiahemmet @svenskahjaltar @lstvarmland @globalchildforum @operationsmilesverige @ideerforlivet," skriver prinseparret til billederne. 

Nye billeder

Billederne, hvoraf flere ikke er set før, viser blandt andet Carl Philip og Sofia til den store sportsgalla sammen med prins Daniel i januar, glimt fra Sofia arbejde på Sophiahemmet, Carl Philip i sin flotte militæruniform og herlige billeder fra parret sommerferie med deres sønner, prins Alexander og prins Gabriel. 

Derudover er der også billeder fra deres indsatser med deres protektioner, fejringen af kronprinsesse Victorias 40-års dag, zoom-opkald og officielle job. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Og sidst men ikke mindst det dejlige sort-hvide portræt af prins Carl Philip og prinsesse Sofia, som de offentliggjorde i forbindelse med, at de i december meddelte, at de skal være forældre for tredje gang. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden