19. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Carl Philip sørgede for ekstra spænding på direkte tv

Prins Carl Philip
Prins Carl Philip
Foto: Ritzau/Scanpix
Da prins Carl Philip mandag aften medvirkede i direkte tv-transmitteret prisfest, leverede han varen og sørgede for ekstra spænding.

Sveriges prins Carl Philip medvirkede mandag aften i tv-showet ”Idrottsgalan”, der blev vist direkte på den landsdækkende kanal SVT.

Carl Philip fik hovedrolle

Carl Philip var en af hovedpersonerne i den store finale af prisfesten, der hylder Sveriges bedste sportsfolk og deres præstationer.

Prinsen leverede på tv varen og sørgede for ekstra spænding.

Hjemme fra privaten i Villa Solbacken var Carl Philip i aktion, da den prestigefyldte pris ”Jerringprisen” skulle uddeles til Årets bedste sportsprofil i Sverige.

I aktion foran kamera i Villa Solbacken

På grund af corona-situationen leverede prins Carl Philip varen hjemme fra sin private adresse, mens showet med meget få medvirkende og gæster blev afviklet i et tv-studie i Stockholm.

Prinsen var et hit, da han afslørede årets vinder, og spændingen var enorm i studiet og ude i stuerne, hvor mange seere fulgte med.

Afslørede vinderen med manér

- Vinderen af Jerringprisen er……..Armand Duplantis, lød det fra prinsen, der holdt en ekstraordinær lang kunstpause, så spændingen virkelig blev trukket ud og var maksimal, inden han afslørede prisvinderen.

Aftenens store vinder Armand Duplantis er verdens bedste stangspringer og er en god ven af kongehuset.

Duplantis har blandt andet været på Öland med den kongelige familie, hvor han såmænd fik tid til at gå en runde golf sammen med prins Daniel på en dejlig sommerdag.

Læs mere om: