Lørdag, 13. juni 2015 — af af Marianne Singer

Danske superroyalister til svensk bryllup

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Veninderne Dorrit og Katja er klar til at hylde prins Carl Philip og Sofia Hellqvist efter vielsen i Slottskyrkan i Stockholm.

De var med i Stockholm til prinsesse Madeleine og Chris O'Neills bryllup i 2013, og de jublede også med til prins William og hertuginde Catherines i 2011 i London.

Lørdag er Dorrit Hjorth fra Aalborg og Katja Zveidorff fra Randers igen klar til at fejre den kongelige kærlighed. De stillede sig allerede om formiddagen op ved det kongelige slots Logården, hvor brudeparret slutter deres karettur gennem Stockholm By og vinker til folket fra trappen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi skulle også have været til kronprinsesse Victorias bryllup, men jeg blev mormor den dag, fortæller en smilende Dorrit Hjorth til BILLED-BLADET.

Følg det svenske bryllup live – klik her

- Vi kan godt lide at tage rundt og se kongelige bryllupper. Det er en fælles interesse, vi har. Vi tog af sted tirsdag og bliver til søndag og bor på et hotel inde i byen og er bare royale.

Veninderne har brugt rigtig meget tid på at finde det helt rigtige sted at stå og har derudover blandt andet set Drottningholms slott og været ude på en royal rundtur på vandet. Nu er de klar til turens højdepunkt.

- Vi har vores danske flag med og altid champagne. Og vi har købt bryllupskage.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden