Dejligt nyt fra hoffet: De er med til at fejre Victoria i år

Kronprinsesse Victoria. 

Kronprinsesse Victoria. 

Foto: Mega
Kronprinsesse Victoria kan glæde sig til nogle helt særlige gæster ved sin fødselsdagsfejring på Öland til juli.

Selvom pandemien stadig kommer til at påvirke kronprinsesse Victorias 44-års fødselsdagsfejring i juli, bliver den alligevel ekstra festlig i år.

For ifølge Kungahusets hjemmeside samles hele den svenske kongefamilie på Sollidens slott for at fejre Victoria.

Endelig er Madeleine med

Det betyder, at ikke bare kongeparret og prins Carl Philip og hans familie, men også Victorias lillesøster Madeleine og hendes familie, fejrer med.

Prinsesse Madeleine og hendes børn er for første gang i over et år igen tilbage i Sverige denne sommer. 

Derudover deltager selvfølgelig også Victorias mand, prins Daniel, og parrets to børn, prinsesse Estelle, 9, og prins Oscar, 5. 

Dejligt musikshow

Ligesom sidste år bliver det dog heller ikke denne gang muligt for kongelige fans at komme helt tæt på Victoria foran slottet for at lykønske hende på grund af restriktioner. 

Til gengæld bliver kronprinsesse Victoria fejret af publikum og sin familie ved den den festlige Victoriakonserten i Borgholms slottsruinom aftenen. 

Her kan den kongelige fødselar både nyde et dejligt musikshow samt glæde sig over igen at kunne overrække sportsprisen Victoriapriset, der i år går til skateren Nils van der Poel.

SOMMERTILBUD PÅ BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Spændende aktiviteter 

Koncerten sendes tradtionen tro på SVT1 på selve fødselsdagsaftenen.

Derudover markeres Victorias fødselsdag også på Öland en padel tennis-turnering den 12. juli, en golfturnering den 13. juli og Victorialøbet den 15. juli. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden