Deler nyt billede: Julestemning i Carl Philip og Sofias have

Prinsefamilien.

Prinsefamilien.

Foto: Victor Ericsson, Kungl. Hovstaterna
Der er julestemning i haven hjemme hos prins Carl Philip og prinsesse Sofia på Villa Solbacken.

"God jul med varme fra os" skrev prinsesse Sofia og prins Carl Philip i en julehilsen på deres Instagram-profil. Hilsenen kommer sammen med et hyggeligt billede af Carl Philip i familiens julepyntede have. 

Prinsen poserer foran en flot juledekoration, der bl.a. består af to nisser og en lyskæde i haven i familiens hjem Villa Solbacken i Djurgården i Stockholm. 

Hyggelig familiejul

Carl Philip og Sofia har fejret juleaften alene med deres to sønner, prins Alexander på fire år og prins Gabriel på tre år i deres hyggelige hjem. Ligesom i Danmark betyder coronapandemien, at familier ikke kan samles til julefejringer på samme måde som normalt. Den svenske kongefamilie er derfor også adskilt fra hinanden denne jul. 

Næste år bliver familien udvidet med endnu et medlem, når parrets tredje barn kommer til verden. Prinsesse Sofia har termin i slutningen af marts/begyndelesen af april. 

Søger du abonnement på BILLED-BLADET?Klik her og læs hvordan

Drengene i centrum

Julehilsenen er ikke den første fra prinsefamilien dette år. Hver søndag i advent har en gren af den svenske kongefamilie sendt en hilsen på Instagram. 

Tredje søndag i advent, der faldt sammen med Lucia-dag, var turen kommet til Sofia, Carl Philip, Alexander og Gabriel, som sendte en fin videohilsen. I videoen løb de to drenge med al opmærksomheden, da de på sødeste vist tændte adventkransen og ønskede glædelig jul og en god Lucia. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden