Derfor går prinsesse Leonore i svensk børnehave

Prinsesse Leonore

Prinsesse Leonore

Foto: AOP
Prinsesse Madeleines datter, prinsesse Leonore, begyndte sidste uge i en svensk børnehave, selv om familien bor i London, og det er der en helt særlig årsag til.

Den 35-årige prinsesse Madeleine har valgt at sætte sin treårige datter, prinsesse Leonore, i en svensk børnehave.

Den lille prinsesse havde først dag i børnehaven i Stockholm den 17. august ifølge Aftonbladet, men hendes forældre har ikke planer om at flytte til Sverige.

- Familien bor stadig i London, men fordi de regelmæssigt opholder sig i Sverige, så er det godt, at prinsesse Leonore får denne oplevelse, siger det svenske hofs kommunikationschef Margaretha Thorgren.

Prinsesse Leonore blev skrevet op ved fødsel

Hun understreger, at prinsesse Madeleine er meget ivrig efter, at hendes børn får en tilknytning til Sverige og det svenske sprog og derfor har valgt en svensk børnehave til sin datter.

Margaretha Thorgren afslører desuden, at prinsesse Leonore har været skrevet op til børnehaven, som ligger i nærheden af prinsesseparrets bolig i Hovstallet, siden fødslen.

Lillebror prins Nicolas er ligeledes skrevet op til børnehaven, men hvornår han forventes at have sin første dag kan det svenske hof på nuværende tidspunkt ikke oplyse.

Familien bliver i Sverige september ud

Prinsesse Madeleine og Chris O’Neill vil desuden selv betale for prinsesse Leonores plads, selv når pigen er i London.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Familien har tilbragt store dele af sommeren i Sverige, og det svenske hofs kommunikationschef oplyser, at de bliver der til udgangen af september.

Det betyder også, at de formentlig vil opholde sig i Stockholm, når prins Carl Philip og prinsesse Sofias andet barn bliver født.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden