Derfor har prinsesse Sofia afbrudt sin barsel

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Foto: Ritzau Scanpix
Prinsesse Sofia er på barsel med sit og prins Carl Philips tredje søn, prins Julian, men afbrød den mandag for en stund.

Prinsesse Sofia afbrød mandag sin barsel med sønnen prins Julian, der kom til verden 26. marts.

Den 36-årige prinsesse deltog sammen med sin mand, prins Carl Philip, i et stormøde i Stockholm.

Mødets emne ligger prinsessen og prinsen meget på sinde: Eventet mål var nemlig at sætte fokus på nethad og hvordan vi kan stoppe krænkelser og voldsomme oplevelser på nettet.

Det var prinsparrets fond, der var arrangør af mødet.

Prinsesse Sofia gik selv på talerstolen.

- På samme måde som nettet kan skabe tryghed og gøre det muligt for børn og unge at være sig selv, kan nettet også skabe utryghed, sagde prinsesse Sofia blandt andet og fortsatte:

- Ikke mindst i form af krænkelser på nettet - noget som i dag desværre er en del af hverdagen for alt for mange børn og unge.

Kampen mod nethad er en hjertesag for både prinsesse Sofia og prins Carl Philip, der begge selv har måttet lægge ører til voldsomme ytringer om dem og deres valg i livet på nettet.

Under arrangementet deltog prinsesse Sofia og prins Carl Philip blandt andet i såkaldte rundbordssnakke med de inviterede deltagere. Emnerne var forskellige spørgsmål om had og mobning på nettet og hvordan man kan sikre tryghed for børnene og de unge, når de er på nettet.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden