Derfor må Silvia og Gustaf nok tidligt op på fredag

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf

Foto: Martin Høien
Dronning Silvia og kong Carl Gustaf og gør alt, hvad de kan for hjemme fra Sverige at støtte deres landsmænd og -kvinder til OL i Tokyo.

Klokken 04.00 fredag morgen fløjtes der op til en olympisk guldfinale i kvindefodbold med landshold fra Sverige og Canada på banen i Tokyo i Japan.

Det lokale kamptidspunkt i Japan er klokken 11.00, men tidsforskellen er ikke just på vor side under skandinaviske himmelstrøg i dette tilfælde.

Carl Gustaf og Silvia ser det meste

Desværre er kamptidspunktet ikke lige noget, der passer svenske fodboldfans, der skal følge kampen hjemme fra tv-stuerne i hele landet.

Også for de to store kongelige OL-fans kong Carl Gustaf og dronning Silvia er det en smule irriterende, at man skal stå så tidligt op for at se fodboldfinalen med de ultrapopulære svenske fodboldheltinder i aktion.

Hygge på Solliden

Kongen og dronningen har tidligere understreget, at de fra sommerslottet Solliden på Öland følger alle svenskere i kamp for medaljer.

Carl Gustaf har samtidig gjort det klart, at han ærgrer sig over, at han og dronningen ikke er i Tokyo i Japan for at være helt tæt på konkurrencerne.

- Det er så ærgerligt, kommer det fra kongen, der er flittig med at sende lykønskningstelegrammer, hver gang svenskere vinder medaljer ved OL.

Guld-hilsen fra Sverige

Forhåbentlig kan Carl Gustaf og Silvia fredag sende et guld-telegram til Sveriges kvindelandshold i fodbold.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden