1. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Det havde prinsesse Leonore i sin taske under dåben

Prinsesse Madeleine og prinsesse Leonore
Prinsesse Madeleine og prinsesse Leonore
Foto: AOP
Prinsesse Leonore medbragte en legetaske med sig under prins Oscars dåb, og nu afsløres det, hvad hun havde med i den.
Med sig under prins Oscars dåb havde prinsesse Madeleine og Chris O’Neill pakket en særskilt taske med legetøj til prinsesse Leonore. Tasken var selvfølgelig pakket, så prinsessen ikke skulle kede sig under ceremonien, og den indeholdt en sut og noget legetøj. Ifølge Svensk Damtidning var her blandt andet en lille legetøjshest i plastik sammen med en lille plastikfigur fra hit-tegnefilmen "Frost". LÆS MERE: Se det nye, fantastiske billede af prinsesse Leonore

Prinsesse Estelle havde også taske

Kameraernes zoom afslørede, at den lille plastikdukke var en Elsa-figur fra filmen ”Frost”, hvilket jo var ganske pudsigt. Den lille Elsa er jo netop også prinsesse nøjagtigt som prinsesse Leonore, der ikke var den eneste med medbragt taske, selv er det. Prinsesse Estelle havde også en sød taske med ved lillebror prins Oscars dåb, og den var af mærket Charabia præcis som hendes kjole. Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Prinsesse Leonore indtager BILLED-BLADET

BILLLED-BLADET var naturligvis med, da prins Oscars dåb fandt sted.

I BILLED-BLADET nr. 22, der er på gaden torsdag, kan du glæde dig til masser af søde billeder af prinsesse Leonore - og så får du også et stort 24-siders dåbstilllæg med alt om den flotte dag i Stockholm.

Læs mere om: