Torsdag, 7. juni 2018 - af Juliane Olsen

Det svenske hof offentliggør: De skal stå faddere til prinsesse Adrienne

Fotomontage: Prinsesse Adrienne, indsat; prinsesse Madeleine og hendes mand, Chris.

Fotomontage: Prinsesse Adrienne, indsat; prinsesse Madeleine og hendes mand, Chris.

Fotos: ALL OVER PRESS og CHRISTOPHER O'NEILL
Chris O’Neill og prinsesse Madeleines lille datter prinsesse Adrienne skal døbes fredag, og nu har det svenske offentliggjort listen over faddere.

Når prinsesse Adrienne fredag skal døbes i Drottningholms Slotskyrka, får hun hele seks faddere, har det svenske hof netop offentliggjort.

Flere af de udvalgte er nære venner af prinsesseparret, og heriblandt er for eksempel Chris O’Neills niece Anouska d’Abo.

Desuden er smykkedesigner Coralie Charriol Paul også på listen i selskab med Chris O’Neills barndomsven Nader Panahpour.

Nygift ven skal stå fadder

Mange havde regnet med, at han ville blive valgt som forlover ved parrets bryllup, men nu får han altså fornøjelsen af at stå fadder til deres tredje barn i stedet.

Med på listen er også vennen Gustav Thott, der for nyligt har giftet sig med prinsesse Madeleines bedste veninde Louise ”Lussan” Gottlieb.

Udvalgt er også prinsesse Madeleines veninder Charlotte Kreuger Cederlund samt Natalie Werner, men der er altså ingen fra den svenske kongefamilie på listen.

BILLED-BLADET følger dåben

Gæsterne vil ankomme til dåbsceremonien mellem klokken 11:00 og 11:40, og klokken 12 vil dåben så begynde.

Herefter fortsætter dåbsfesten på Drottningholms Slott, hvor det svenske kongepar afholder reception.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

BILLED-BLADET sender LIVE når Sveriges prinsesse Adrienne bæres ud af Drottningholms Slotskirke efter at være døbt, kan du følge det hele direkte her på billedbladet.dk og på Facebook. Vi sender live fra klokken 12.30 fra den royale dåb med hele den svenske kongefamilie som deltagere.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden