3. aug. 2016
Af Lene Skaarup

Dronning Silvia besøger sommerlejr for udsatte børn

Dronning Silvia
Dronning Silvia
Foto: AOP
Dronning Silvia er i disse dage på besøg i sit hjemland og tirsdag gik turen til en sommerlejr for socialt udsatte børn, der ligger dronningens hjerte nær.

Dronning Silvia har nydt sommeren sammen med både børn og børnebørn på Sollidens Slott på Öland, og dronningen er fortsat i et strålende humør.

Tirsdag besøgte en glad Silvia den smukke forlystelsespark Erlebnispark Schloss Thurn i Heroldsbach i Tyskland, der afholdt en sommerlejr for børn fra socialt udsatte familier.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Dronning Silvia spiste frokost med børnene

Dagen bød blandt andet på hjemmelavet frokost sammen med børnene, hvor dronning Silvia samtidig fik mulighed for at høre om deres dag og hvilke aktiviteter, de har nydt mest på lejren.

Dronning Silvia
Dronning Silvia
Foto: AOP

Sommerlejren afholdes i samarbejde med World Childhood Foundation, som dronning Silvia er grundlægger af og æresformand for. World Childhood Foundatoins er en organisation, som har til formål at skabe en tryg barndom for børn i de fattigste egne af verden og kunne for nylig fejre 15 års jubilæum, hvor dronning Silvia selvfølgelig også deltog.

LÆS MERE: Dronning Silvia fik flot modtagelse i Tyskland

Læs mere om: