Mandag, 25. oktober 2010 - af af Ulrik Ulriksen

Dronning Silvia besøgte Madeleine i New York

Prinsesse Madeleine og dronning Silvia

Prinsesse Madeleine og dronning Silvia

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Prinsesse Madeleine har fået ny energi i The Big Apple.

Det seneste års tid har budt på en del nedture for Sveriges prinsesse Madeleine, der blandt andet måtte bryde med sin kæreste Jonas Bergström.

Efter at have skiftet hver­dagen i Stockholm ud med et udfordrende arbejdsliv i verdens­byen New York går det dog bedre.

- Man får en masse energi af at være i denne by, sagde Madeleine forleden, da hun sammen med sin mor, dronning Silvia, stillede op til et arrangement på en radiosation i New York til fordel for deres Childhood Foun­dation.

En organisation, som Madeleines mor siden 1999 har lagt mange arbejds­timer i. Støttearrangementet på Manhattan satte fokus på udsatte børn i New York, men det kom også til at handle om Madeleine og hendes første måned i The Big Apple.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Det er svært at sige, hvad der er det bedste ved denne levende by. Der er så meget, som er fantastisk. Jeg synes, at dette sted giver mig en vældig energi. Man kan simpelthen møde så utroligt mange interessante mennesker. Det føles virkelig, som om jeg er det rette sted lige nu, sagde Madeleine.

I New York har Madeleine haft en del at gøre med svenskere, som bor og arbejder i byen. Blandt andre kollegaen og veninden Charlotte Brandin fra Childhood Foundation og den flotte ishockeyspiller Henrik Lundquist, som er lidt af en helt i New York, hvor han spiller for klubben Rangers.

Når Madeleine og Henrik mødes, vækker de opsigt. Indtil videre er de dog bare venner.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden