Søndag, 5. juni 2016 - af af Ulrik Ulriksen

Dronning Silvia er stolt af kronprinsesse Victoria

Foto: All Over Press
Kronprinsesse Victoria blev hyldet af sin mor dronning Silvia, der holdt åbningstale ved konference i Østrig.
Sveriges dronning Silvia deltog i denne uge i en stor international konference i Østrigs hovedstad, Wien. På konferencen drejede det sig om børns ve og vel over hele kloden. Især vold mod børn skal der sættes en stopper for, og det var et af de store temaer  i mødesalene i Wien. Dronning Silvia var til møderne i Wien i selskab med den svenske minister Åsa Regnér og Østrigs familie- og ungdomsminister Sophie Karmasin.    

Flot åbningstale

    Silvia åbnede konferencen med en tale om de globale mål under overskriften Agenda 2030. Dronningen satte i talen fokus på, at menneskehandel og vold mod især børn og kvinder skal stoppes. I den forbindelse udtrykte dronningen også stolthed over sin datter kronprinsesse Victoria, der er meget involveret i kampen for at stoppe uretfærdig behandling af nogle af verdens svage befolkningsgrupper.     Se video: Kronprinsesse Victoria valgte igen-igen en H&M kjole    

Victoria udvalgt af FN

    - Jeg er vældig stolt over, at min datter, kronprinsesse Victoria, af FN's generalsekretær Ban Ki-moon er blevet udvalgt som en af 16 fortalere for disse globale mål, sagde dronning Victoria, der via sit eget engagement i Childhood Foundation bekæmper fattigdom og fremmer arbejdet for at skabe fred og sikre børn overalt et værdigt liv på en sund planet. 
Foto: All Over Press

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden