Dronning Silvia går i prinsesse Benediktes fodspor

Dronning Silvia

Dronning Silvia

Foto: Mega
For Sveriges dronning Silvia var det sammen med kong Carl Gustaf en stor fornøjelse at tage på en speciel udflugt til et naturskønt sted udenfor Kristianstad.

Dronning Silvia og hendes mand kong Carl Gustaf er ligesom vores prinsesse Benedikte meget engageret i alt det, der foregår af nye og spændende ting i spejderbevægelsen.

Denne sommer besøgte Danmarks prinsesse Benedikte Naturpark Hedeland og Spejdernes Lejr for at se tusindvis af spejdere i aktion.

Silvia var sammen med Carl Gustaf

Forleden var Sveriges dronning Silvia sammen med kong Carl Gustaf på samme måde af sted for at hilse på de mange spejdere i lejren Jamboree 22 i Norra Åsum udenfor Kristianstad.

Lejren samlede godt og vel 11 000 spejdere fra hele Sverige og også andre lande i Europa.

Temaet for lejren var “Drømmen om en bæredygtig verden”, og i lejren var der i løbet af dagene fuld fokus på grønne læsninger og det at have respekt for natur og miljø.

Mødte ukrainske spejdere

Silvia og Carl Gustaf fik en god rundvisning i spejderlejren, og de nåede at få en god og lang snak med spejdere fra Ukraine.

Også prinsesse Benedikte nåede på sin rundvisning i Spejdernes Lejr i Danmark at få talt med en stor gruppe ukrainske spejdere.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden