Dronning Silvia lykkelig for prinsesse Madeleines graviditet

Dronning Silvia. 

Dronning Silvia. 

Foto: AOP
Dronning Silvia sprudlede af glæde over at skulle være bedstemor igen på sit første job efter, at prinsesse Madeleine har meddelt, at hun venter sit tredje barn.

- Det føles naturligvis fantastisk. Vi er utrolig glade, lød det lykkeligt fra dronning Silvia til den svenske avis Expressen om at skulle være mormor igen. 

Dronning Silvia talte med den svenske avis om datteren prinsesse Madeleines graviditet i forbindelse med, at hun deltog i introduktionsdagen for kommende Silvia-sygehjælpere på Silviahemmet for demensramte.

Ville gerne have ventet

Samtidig forklarede dronning Silvia også, at kongefamilien gerne ville have ventet lidt længere med at offentliggøre den glædelige nyhed. 

- Det er så meget bedre for moderen, hvis man kan vente lidt længere. Men ja, ja - nu er det som det er. Det kom ud på en eller anden måde. Vi håber naturligvis, at det kommer til at gå godt. Prinsesse Madeleine har det godt, og det er skønt, sagde dronning Silvia, der også snart kan byde et andet nyt medlem velkommen i familien. 

- Prinsesse Sofia og prins Carl Philip får jo snart et barn, og i marts kommer der en lille legekammerat til. Det bliver dejligt! 

Termin til marts

Det svenske hof meddelte søndag, at prinsesse Madeleine og Chris O'Neill venter deres tredje barn til marts. 

I forvejen har de prinsesse Leonore, 3, og prins Nicolas, 2. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Mange børnebørn

Prins Carl Philip og prinsesse Sofia er forældre til prins Alexander på et år og venter deres andet barn til september. 

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er forældre prinsesse Estelle, 5, og prins Oscar, 1.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden