31. okt. 2017
Af Niels Burgos

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf: På besøg hos børnebørnene i London

Dronning Silvia, kong Carl Gustaf
Dronning Silvia, kong Carl Gustaf
Foto: All Over
Det svenske kongepar tager en smuttur til London. Især børnebørnene Lenore og Nicolas kan se frem til mormor og morfars besøg.

Fra onsdag den 1. november frem til søndag er der ekstra tomt på Drottningholm slot i Stockholm. Kong Carl Gustaf og dronning Silvia er nemlig rejst på en fem-dages mini-efterårsferie til London - og iflg. dagbladet Expressen er det besøget hos prinsesse Madeleine og Chris O'Nell samt ikke mindst børnebørnene prinsesse Leonore, 3, og prins Nicolas, 2, der er anledningen til rejsen.

Kongeparret ryddede kalenderen

https://imgix.billedbladet.dk/26.03214337.jpg
Foto: All Over

Det sker desværre alt for sjældent, at morfar og mormor har mulighed for at nyde deres børnebørn - og omvendt! - efter at prinsesse Madeleine og Chris O'Neill har slået sig ned i London. Bortset fra sommerferien på Öland og juletiden i Stockholm har familien ikke ofte mulighed for at være sammen i længere tid.

Men dette efterår ryddede kongeparret deres kalender i fem dage for at kunne se deres datter og svigersøn - og deres to børnebørn. Tiden går nemlig alt for stærkt - og før man ser sig om, er børnebørnene blevet store.

Læs mere om: