Dronning Silvia og kong Carl Gustaf på ferie: Se hvem de mødes med

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf.

Foto: Peter Knutson / Kungahuset

Sveriges kongepar er i Salzburg i Østrig, hvor de bl.a. skal til koncert

Onsdag, 14. august 2019 - af Niels Burgos

Dronning Silvia og kong Carl Gustaf er taget på ferie til den østrigske by Salzburg - bl.a. for at tilbringe tid sammen med deres datter, Madeleines svigermor, Eva O' Neill.

Kongeparret landede tirsdag den 13. august om eftermiddagen efter en mindre forsinkelse i Frankfurt lufthavn. Til trods for kongeparrets VIP-status lykkedes det nemlig for dronningens kuffert at komme på afveje på bagagebåndet. Det kunne dog ikke ødelægge feriehumøret for dronningen og kongen, der bor på Schloss Fuschl, et gammelt jagtslot fra 1400-tallet, som i dag er omdannet til et luksus-resort.

Foto: Peter Knutzon, kongehuset.se og Aller Media

Dronning Silvia, kong Carl Gustaf, Eva O' Neill

Silvia og Carl Gustaf til koncert

I øjeblikket er der festspil i Salzburg, og onsdag aften var kongeparret i byen med Chris O'Neills mor, Eva og hans søstre Tatjana d'Abo og Natascha Abensberg und Traum.

Det svenske hofs informationschef, Margreta Thorgren siger til Svensk Damtidning: - Dette er er privat besøg og kongeparret skal bl.a. til koncert.

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Festspillene i Salzburg er kendt for hvert år at tiltrække et stort antal personer fra aristokratiet og jetsettet. I denne uge ventes således også prinsesser fra Thailand at ankomme til byen.