19. mar. 2012
Af af Louise Møller

Dronning Silvia om Estelle: Hun er virkelig dejlig!

Dronning Silvia ankommer her til Steiger Award i Bochum i Tyskland
Dronning Silvia ankommer her til Steiger Award i Bochum i Tyskland
Foto: AOP
Der er ingen tvivl om, at dronning Silvia er vild med sit lille barnebarn, prinsesse Estelle

Sveriges dronning Silvia var i weekenden i Tyskland, hvor hun blandt andet åbnede et dagcenter og deltog i Steiger Award, hvor hun modtog en pris for sit arbejde inden for børn og unge.

I den forbindelse gav Silvia et interview til tyske medier, hvor hun stolt fortalte om sit første barnebarn.

- Hun er som en lille porcelænsfigur. Virkelig dejlig, sagde Silvia, som også fortæller, at alt går, som det skal. Inklusiv gråden, som ikke er til at komme udenom. Prinsesse Estelle græder naturligvis også en gang imellem, fortalte mormor.

Dronning Silva kan nu være med i gruppen af kongelige bedstemødre, da hendes royale naboer, både dronning Sonja og dronning Margrethe, har været bedstemødre i flere år.

- Nogle har sagt, at børnebørn er livets dessert. I den sammenhæng glæder jeg mig meget til tiden, der kommer, sagde Silvia med et smil og tilføjede, at det er meget specielt at se sin datter være mor.

Det svenske kongehus har offentliggjort datoen for lille prinsesse Estelles barnedåb, som bliver den 16. maj (link fjernet). Altså blot fire dage før, prinsesse Marie og prins Joachim døber deres lille prinsesse.

Læs mere om: