Tirsdag, 1. marts 2016 — af Juliane Olsen

Dronning Silvia rydder kalenderen for nyt barnebarn

Dronning Silvia
Den svenske dronning Silvia holder fri frem til den 5. april højst sandsynligt på grund af, at familien snart bliver udvidet.
Foto: AOP
Meget snart får den svenske dronning Silvia sit fjerde barnebarn, og den travle bedstemor har derfor ryddet sin kalender en måned frem.
Den 72-årige dronning Silvia er en de mest travle dronninger i Europa, og ud over sit arbejde i Sverige er hun også dybt engageret i pligter på international basis. Dronning Silvia arbejder for pleje af demente, sin egen organisation World Childhood Foundation samt Mentor. Men ifølge Svensk Damtidning har en helt særlig familiebegivenhed nu fået dronning Silvia til at rydde sin officielle kalender den næste måned. LÆS MERE: Dronning Silvia hylder prinsesse Lilian

Dronning Silvia holder fri

Kronprinsesse Victoria kan nemlig føde sit andet barn når som helst i denne tid, og derfor har dronning Silvia først sin næste opgave den 5. april. Det er en diplomatisk reception på slottet i selskab med kong Carl Gustaf, som dronningen skal varetage til den tid. Det kan dog ikke udelukkes, at dronning Silvia har opgaver, der ikke er indført i kalenderen i den givne periode.

Dronning Silvia kan træde til

Det er meget usædvanligt, at der er så få opgaver skemalagt for den svenske dronning som i den kommende periode. Måske håber dronning Silvia på at kunne give kronprinsesse Victoria en hjælpende hånd, når hun bliver mor for anden gang. Dronning Silvia har selv opfostret tre børn, og kan derfor om nogen bidrage med erfaring til at håndtere en større søskendeflok.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden