16. apr. 2011
Af af Annelise Weimann

Dronning Silvia vild med Madeleines nye kæreste

dronning Silvia
dronning Silvia
Foto: AOP
Det kunne ikke være gået bedre, da dronning Silvia for første gang skulle møde Madeleines amerikanske kæreste.

Det var nok med nogen skepsis, dronning Silvia forleden mødte prinsesse Madeleines amerikanske kæreste, Chris O'Neill, i New York. For hvad var det mon for en smart fyr, hendes yngste datter var forelsket i?

Silvia var nervøs for, at Madeleine, der i mere end et halvt år har boet og arbejdet i USA, alt for hurtigt har kastet sig ud i et nyt eventyr, efter at hendes forlovelse med svenske Jonas Bergström blev brudt i april 2010.

Derfor blev der i al diskretion arrangeret en middag med Chris, mens dronning Silvia i sidste uge var på rejse i USA, så hun under helt private former kunne møde ham og se ham lidt an. Middagen blev holdt hos Silvias gode venner, Lena og Gilbert Kaplan, der bor på Manhattan, og alle parter var nok lidt ængstelige inden. For hvad ville dronningen mene om den 36-årige finansmand?

Heldigvis blev aftenen en stor succes. Silvia faldt pladask for den flotte amerikaner og kunne med egne øjne se, at han ikke er nogen lykkeridder. Chris er oprigtigt forelsket i Madeleine, og hans varme følelser og oprigtige glæde ved den dejlige, 28-årige prinsesse betog fuldstændig hendes mor.

Ingen "Karl Smart"

Som aftenen skred frem, blev dronning Silvia mere og mere begejstret for Chris O'Neill, og en af de andre gæster ved middagen sagde bagefter: "Dronningen elskede Chris".

Det var ellers en noget nervøs ung mand, der for første gang skulle træffe dronning Silvia. For at tage toppen af nervøsiteten havde Chris og Madeleine aftalt, at de ville ankomme sammen til middagen, så de mødtes på en bar i nærheden og gik derefter derhen sammen.

Der havde dog ikke været spor grund til nervøsitet, for Chris' charme og rolige væsen betog fuldstændig dronningen. Der er ikke noget "Karl Smart" over Chris. Han er intelligent, sjov og let at tale med, og Silvia kunne hurtigt overbevise sig selv om én ting: Madeleine er virkelig glad for Chris.

Læs mere om: