Dronning Silvia viste sit store værd

Foto: AOP
Ved fejringen af Silviahemmets 20-års jubilæum viste den svenske dronning Silvia, hvor professionel hun omgås sit folk.
Den 72-årige dronning Silvia fejrede tirsdag Silviahemmets 20-års jubilæum, og den skønne dronning viste endnu en gang sit store værd som kongelig.
 
Silviahemmet blev stiftet i 1996 på initiativ fra dronningen med henblik på pleje af demenspatienter og deres pårørende.
 
SilviaBo er ifølge Svensk Damtidning nu et nyt initiativ i forbindelse med stiftelsen som et bosted, der skal huse par, hvor den ene person er blevet syg.
 
 

Familien kan blive sammen

- Det kan måske give en familie eller et par muligheden for at blive sammen, siger dronning Silvia til det svenske nyhedsbureau TT.
 
Det er så meningen, at den ene part kan opholde sig på Silviahemmet om dagen, mens den anden arbejder, og efterfølgende kan parret mødes hjemme.
 
Seks lejligheder vil stå klar i 2017, og de bygges i forlængelse af Silviahemmets afdeling på Ekerö uden for Stockholm.
 

Dronning Silvia håber på flere boliger

Dronning Silvias håb er, at der kan bygges flere boliger og måske en hel lille landsby i fremtiden.
 
Under jubilæumsfejringen viste dronning Silvia også hvor professionel, hun er som kongelig, og hun formåede i den grad at gøre folk tilpasse omkring sig.
 
Selv ved hun lige nøjagtigt, hvordan hun skal placere sig i forhold til fotografernes linser, og hun formåede også diskret at kunne anvise andre i sit selskab.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden