Torsdag, 18. marts 2021 - af Marianne Singer

Efter en uge med corona: Det gør Victoria og Daniel for at blive raske

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel. 
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel. 
Foto: Mega
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel blev testet positiv for covid-19 for en uge siden. Nu skruer de ned for arbejdstempoet for at kunne koncentrere sig om at blive raske.

Torsdag skulle kronprinsesse Victoria og prins Daniel have været på to officielle opgaver med kongeparret. 

Mens en af opgaverne, et digitalt møde med SOM-institutet, blev udsat, forblev en anden, et digitalt møde med statsrådet Ann Linde omkring det svenske formandskab i OSSE (Organisationen for sikkerhed og samarbejde i Europa), i den kongelige kalender. 

Og det af en særlig grund, forklarer hoffets kommunikationschef Margareta Thorgen til BILLED-BLADET. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Luft i kalenderen

- Det handler om at sortere i møderne, så der bliver mere luft i kalenderen, så de har tid til at komme sig over covid-19, forklarer Margareta Thorgren, hvilket viser, hvor stor fokus både kronprinsesseparret selv og hoffet har på, at de skal blive raske igen.

Siden det svenske kongehus i sidste uge meddelte, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel var blevet testet positiv med covid-19 har de holdt sig i karantæne hjemme på Haga Slot sammen med deres børn.

Heller ikke på de sociale medier har de vist sig, bortset fra en video med prins Daniel mandag, der var optaget på forhånd.

Har det bedre

Overfor BILLED-BLADET har hoffets kommunikationschef Margareta Thorgren tidligere torsdag fortalt nyt om kronprinsesseparrets tilstand. 

- Kronprinsessparret har det efter omstændighederne godt og er i bedring.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden