Efter sygdom: Prins Daniel er tilbage

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Foto: Mega
For Sveriges prins Daniel var det fantastisk at være tilbage på job igen efter en kort sygdomsperiode.Også kronprinsesse Victoria var glad.

Sveriges prins Daniel er rask igen efter en kort sygdomsperiode.

I sidste uge blev han ifølge Svensk Damtidning smittet med l forkølelse af sin søn Oscar, som kom hjem fra børnehaveklassen med lidt snue.

Prins Daniel har det godt

– Prinsen har det godt og vil møde modtageren af Hjerte-Lungefondens forskningspris på Det kongelige slot i dag, lød det tidligere på mandagen fra det svenske kongehus’ kommunikationsmedarbejder Johan Tegel.

I dag overrakte prins Daniel ut Hjerte-Lungefondens pris "Prins Daniels forskningsanslag till yngre lovande forskare" till Alexandru Schiopu, som er fra Lunds universitet samt er overlæge ved universitethospitalet i Lund.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I fredags stod det klart, at prins Daniel var blevet syg.

Kronprinsesse Victoria måtte derfor på officiel opgave uden sin mand.

Prins Daniel havde symptomer på forkølelse og lod sig for en sikkerheds skyld corona-teste.

Daniel corona-testet

– På grund af forkølelsessymptomer er prinsen blevet testet for covid-19. Resultatet var dog negativt, lød det fra kongehusets kommunikationsafdeling i en kommentar till Svensk Damtidning.

Victoria var helt rolig

– Det er en almindelig efterårsforkølelse, han har. Det går jo hurtigt sådan i løbet af efteråret, når man har et barn i børnehaveklasse, sagde kronprinsesse Victoria, der naturligvis er glad for, at Daniel er rask igen.

Få BILLED-BLADET leveret?Klik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden