Onsdag, 1. september 2021 - af Marianne Singer

Elsker dansk design: Victoria i samme ultra-feminine stil som Mary

Prins Daniel og kronprinsesse Victoria. 
Prins Daniel og kronprinsesse Victoria. 
Foto: Ritzau Scanpix
Kronprinsesse Victoria var i en flot nederdel med prikker under udstillingsbesøg, som også kronprinsesse Mary tidligere har været chik i.

Kronprinsesse Victoria var velklædt fra top til tå, da hun sammen med prins Daniel besøgte kunsthallen Accelerator med fokus på kunst, videnskab og samfundstemaer på Stockholms universitet.

Her fik hun mulighed for at nærstudere udstillingen Experimentalfältet med nutidige kunstnere. 
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Chik i dansk design

I dagens særlige anledning var kronprinsesse Victoria, ifølge UFOnomore, smuk i en hvid skjorte med ballonærmer fra Andiata og en fin nederdel med jacquard prikker fra danske Baum und Pferdgarten, der er et af kronprinsessens favoritmærker.  

Foto: Ritzau Scanpix

Som elegant tilbehør bar kronprinsessen havde Victoria valgt navyblå pumps fra Yves Saint Laurent, en matchende Valentino Clutch og markante øreringe fra Ebba Brahe. 

Mary i ens nederdel

Også kronprinsesse Mary er vild med den enkle og raffinerede nederdel fra Baum und Pferdgarten, som hun har vist sig med to gange før. 

Den 9. maj 2019 bar Mary nederdelen, da hun som protektor for Julemærkefonden var på jubilæumsbesøg hos Julemærkehjemmet i Hobro og blandt andet spillede padel tennis.

Foto: Martin Høien

Et par år tidligere, den 19. august 2016 havde kronprinsessen vist sig i det feminine design under åbningen af en ny skole i Aarhus. 

Foto: Flemming Jeppesen

Samme dag var hun også til EM for ponyer på ridecentret Vilhelmsborg ved Aarhus.

Foto: Flemming Jeppesen

 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden