Kronprinsesse Victoria:
Forkølet kronprinsesse Victoria går glip af Mette-Marits besøg

Kronprinsesse Victoria.

Kronprinsesse Victoria.

Foto: AOP
Kronprinsesse Victoria måtte i dag melde fra, da hun sammen med Norges kronprinsesse Mette-Marit skulle åbne stor fødevaremesse i Stockholm.

En syg kronprinsesse Victoria måtte i dag melde afbud til åbningen af fødevarekonferencen EAT i Stockholm. Her skulle hun ellers have klippet snoren sammen med den norske kronprinsesse Mette-Marit, som i stedet måtte tage til takke med Victorias mand, prins Daniel. Han kom alene til åbningen.

- Kronprinsessen er forkølet og har ikke mulighed for at være til stede, bekræfter Ulrika Näsholm fra det svenske hofs informationsafdeling.

Se også:
Gallerie med Victoria - fra nude til pang-farve

Ifølge Svensk Damtidning er det yderst sjældent, at kronprinsesse Victoria aflyser en kalenderført opgave. Hun går ikke bare glip af Mette-Marits selskab, men må også undvære at trykke USAs tidligere præsident, Bill Clinton, i hånden. Han er trækplastret på konferencen, som behandler sammenhængen mellem fødevarer og klimaforandringer.

En sammenhæng, som Bill Clinton i særlig grad har fået øje for, mener EATs initiativtager, Gunhild Stordalen.

- Han har forstået, at vi bliver, hvad vi spiser, og at planeten bliver påvirket af det, vi spiser. Bill har også sin egen historie. Efter at han fik hjerteproblemer har han lagt sin livsstil om, er blevet veganer og gået ned i vægt. Nu ser han sundere og friskere ud end længe, siger hun til Dagbladet Magasinet.

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden