17. nov. 2018
Af Ulrik Ulriksen

God stil: Victoria, Silvia og Sofia i blåt på Stockholms Slot

Prins Daniel, kronprinsesse Victoria, dronning SIlvia, præsident Sergio Matterella, kong Carl Gustaf,  Laura Mattarella, prins Carl Philip, prinsesse Sofia
Prins Daniel, kronprinsesse Victoria, dronning SIlvia, præsident Sergio Matterella, kong Carl Gustaf, Laura Mattarella, prins Carl Philip, prinsesse Sofia
Der var virkelig stil over Sveriges kongelige familie, da de bød Italiens præsident Mattarella velkommen på Stockholms Slot. Dronning Silvia var ligesom kronprinsesse Victoria og prinsesse Sofia klædt i blåt design.

Det meste af Sveriges kongelige familie tog imod Italiens præsident Sergio Mattarella og hans datter Laura, da de i anledning af det italienske statsbesøg ankom til Stockholms Slot. Dronning Silvia og kong Carl Gustaf, kronprinsesse Victoria og prins Daniel samt prinsesse Sofia og prins Carl Philip tog imod æresgæsterne i Pelarsalen. Kun prinsesse Madeleine manglede for at fuldende den royale familie. Madeleine og hendes mand Chris O'Neill bor med deres børn i Florida i USA. Silvia, Victoria og Sofia så fantastiske ud ved modtagelsen i Pelarsalen.

Smukke blå nuancer

Dronning Silvia, kronprinsesse Victoria og prinsesse Sofia var alle klædt i blåt design. Dog ikke i de helt samme blå nuancer. Silvia var i den lyseste af de blå farver, men også Victorias kjole var lys. Sofia var i en mere markant blå kjole. Alle tre kongelige var bestemt med til at gøre modtagelsen helt særlig, og Sergio Mattarella må have været beæret over den måde, hvorpå det italienske statsbesøg blev indledt.

Mary og Frederik til frokost hos Mattarella

Også det danske kronprinspar har for nylig mødt Italiens præsident Mattarella og hans datter Laura. Mary og Frederik har således for nylig været spydspidser for et dansk erhvervsfremstød i Italiens hovedstad Rom. Kronprinsparret nød tre romantiske og travle dage i Rom, hvor de blandt andet var til stor gallamiddag på Cavalieri Waldorf Astoria Hotel med nære italienske venner og såmænd også nåede at komme i audiens hos pave Frans i Vatikanet.

Læs mere om: