19. okt. 2015
Af af Juliane Olsen

Gravid kronprinsesse Victoria får hviletid under udlandsrejse

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria venter lige nu sit andet barn, og det har fået hende til at ændre sine planer for den aktuelle rejse til Sydamerika.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kronprinsesse Victoria passer godt på sit kommende barn, og derfor er programmet for det svenske kronprinsessepars tur til Sydamerika blevet ændret.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel venter deres andet barn til næste forår, og det er ensbetydende med, at der nu indimellem skal tages særlige forbehold.

Kronprinsesseparrets planlagte rejse til Sydamerika er ikke blevet ændret, men det er programmet til gengæld her i sidste øjeblik. Victoria får således større mulighed for hvile.

- Rejsen er nu blevet tilpasset til kronprinsessens gravide tilstand, siger det svenske hofs kommunikationschef Margareta Thorgren til Expressen.

LÆS MERE: Prins Daniel: Kronprinsesse Victoria er mit forbillede

Kronprinsesse Victoria er moderigtig

Kronprinsesse Victoria, der viste sin gravide mave frem ved prins Nicolas’ dåb, lander mandag i hovedstaden Lima i Peru sammen med prins Daniel.

Den 38-årige kronprinsesse bliver på nettet og i blade rost for sin moderigtige graviditetsstil, og den vil hun nok fortsætte under de varme himmelstrøg.

Læs mere om: