6. nov. 2015
Af Dorte Quist

Gravid kronprinsesse Victoria storsmilede til gallamiddag

Kronprinsesse Victoria til returmiddag
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel til returmiddagen på Grand Hotel.
Foto: AOP
Tunesiens præsident bød den svenske kongefamilie på en flot returmiddag på Stockholms glamourøse Grand Hotel, hvor kronprinsesse Victoria lyste op i sin smukke, blå kjole.

For anden dag i træk var gravide kronprinsesse Victoria, i følgeskab med sin mand, prins Daniel, til fin middag i Stockholm. Og igen i sammenhæng med statsbesøget fra Tunesien.

Efter en begivenhedsrig dag for det tunesiske præsidentpar, Beji og Saida Caïd Essebsi, hvor de deltog i et fælles svensk/tunesisk handelsforum, hørte foredrag om svensk og tunesisk informationsteknologi og infrastruktur, frokost på Stockholms rådhus og ikke mindst besøg i det kongelige skatkammer på kongeslottet og Nobelmuseet i Gamle Stan, var det i tid til den tunesiske returmiddag.

Den fandt sted på Grand Hotel midt i Stockholm, og foruden kongeparret og præsidentparret deltog også kronprinsesseparret og prins Carl Philip.

Fredag er statsbesøget sidste dag, og her skal det tunesiske præsidentpar bl.a. besøge Uppsala, hvor de skal nedlægge en krans på Dag Hammarskölds grav, ligesom en samarbejdsaftale mellem de to lande skal underskrives, før præsidentparret rejser hjem - til lidt varmere breddegrader.

Læs mere om: