Lørdag, 5. september 2015 - af Lene Skriver Bak

Gravid kronprinsesse Victoria strålede til Sverigemiddag

Kronprinsesse Victoria strålede af lykke, mens hun hilste på gæsterne.
Kronprinsesse Victoria strålede af lykke, mens hun hilste på gæsterne.
All Over Press
Samme dag, som hoffet havde meddelt, at kronprinsesse Victoria er gravid med sit andet barn, deltog kronprinsessen og hendes mand i den såkaldte Sverigemiddag, hvor hun strålede af lykke.

Meddelelsen om, at kronprinsesse Victoria venter sit og prins Daniels andet barn blev modtaget med lykke både inden og udenfor Sveriges grænser. Og kort efter meddelelsen fra hoffet deltog de vordende forældre i Sverigemiddagen.

Siden kong Carl Gustafs 40 års regeringsjubilæum i 2013 har kongefamilien afholdt såkaldt Sverigemiddag en gang om året.

Her inviteres repræsentanter for kulturlivet, erhvervslivet, idræts- og foreningslivet og uddannelsesinstitutioner til middag på kongeslottet i Stockholm.

VIDEO: Kram fra prinsesse Estelle på kronprinsesse Victorias fødselsdag

Kronprinsesse Victoria smilede lykkeligt

I år fik gæsterne ikke bare mulighed for at spise middag i Vita Havet, der tidligere på året dannede ramme om den romantiske bryllupsmiddag for prins Carl Philip og prinsesse Sofia, men også for med egne øjne at se, hvor strålende lykkelig kronprinsesse Victoria er.

Kronprinsessen bar en fantastisk kjole med pailletter i et smukt mønster, men det var ubetinget det tindrende smil, der tiltrak sig opmærksomheden.

Med til middag var, udover naturligvis kongen og dronningen, også prins Daniel og kronprinsesse Victorias lillebror, prins Carl Philip og hans hustru, prinsesse Sofia. 

LÆS MERE: Vi fejrer kronprinsesse Victorias graviditet

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden