Gravid Sofia til møde med hele den kongelige familie

prinsesse Sofia

prinsesse Sofia

Foto: Johan Ekströmer/Ritzau/Scanpix
Sveriges prinsesse Sofia venter sit og prins Carl Philips tredje barn. Det blev meldt ud fredag den 11. december til stor glæde for alle. Umiddelbart inden den dejlige december-nyhed kom ud til hele verden, var Sofia til et familiemøde.

Sveriges prinsesse Sofia og hendes mand prins Carl Philip havde fredag den 11. december et brag af en december-nyhed til deres landsmænd og –kvinder: Parret venter deres tredje barn.

Gravid prinsesse Sofia til familiemøde

Dagen inden den dejlige nyhed kom ud til hele verden, var Sofia til et familiemøde.

Torsdag den 10 december holdt kong Carl Gustaf, dronning Silvia, kronprinsesse Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip og gravide prinsesse Sofia et digitalt møde med alle Sveriges landshøvdinge.

Man talte om situationen i de forskellige landsdele i relation til covid-19-pandemien.

Mødet fandt sted for at give den kongelige familie en fundamental viden om rigets tilstand i en meget udfordrende tid.

Sofia har været på hospitalet

I det hele taget har den royale familie engageret sig meget i arbejdet for at få Sverige gennem krisen, og gravide prinsesse Sofia er faktisk gået forrest og har arbejdet som assistent på Sophiahemmet Hospitalet i Stockholm.

Digital familiehygge

Da mødet med repræsentanterne for de mange svenske landsdele var vel overstået, har den kongelige familie nok fået tid til en privat hyggesnak over videolink, og her har Sofias graviditet sikkert været et af samtaleemnerne.

Sofia og prins Carl Philip er glade

- Vi er glade og forventningsfulde og ser frem mod at byde vores tredje barn velkommen, lød det blandt andet fra prinsesse Sofia og prins Carl Philip i forbindelse med, at de på de sociale medier fortalte om Sofias graviditet

Prinsesse Sofia har det godt ifølge det svenske kongehus’ kommunikationsafdeling, og prinsessen har termin i slutningen af marts eller først i april 2021.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden