16. feb. 2018
Af Juliane Olsen

Gravide prinsesse Madeleine er kommet hjem til Sverige

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: AOP
Den gravide prinsesse Madeleine og hendes familie er landet i Sverige torsdag aften, og her skal hun føde sit tredje barn.

Den 35-årige prinsesse Madeleine er sammen med sin mand Chris O’Neill, prinsesse Leonore og prins Nicolas landet i Sverige.

Det skete ifølge Svensk Damtidnings oplysninger torsdag aften, og det er meningen, at prinsessen om lidt over en måned skal føde sit tredje barn her.

Lige nu befinder familien sig i deres bolig Hovstallet, efter det svenske hof sidste uge bekræftede, at prinsesse Madeleine vil føde sit barn hjemme i Sverige.

Fødselshospitalet holdes hemmeligt

Prinsessen vil også selv betale for hospitalsopholdet i forbindelse med sin fødsel, da prinsessen og hendes familie ikke er en del af folkeregistret i Sverige.

Men der kommer ingen information om, hvor fødslen kommer til at foregå ifølge det svenske hofs kommunikationschef Margareta Thorgren.

Vel hjemme igen er der ingen tvivl om, at prinsesse Madeleine og Chris O’Neill selvfølgelig er ret spændte på at blive forældre til tre børn.

Kongeparret har fået mange børnebørn

Ægteparret har allerede skrevet prinsesse Leonore og prins Nicolas op til relevante skoler i London, hvor de bor, og det samme kommer nok til at gælde for det næste barn.

Det svenske kongehus har oplevet et sandt babyboom over de seneste år, så efter lang ventetid har kongeparret fået mange børnebørn over kort tid.

Efter prinsesse Estelles fødsel i 2012 tog graviditeterne fart, og nu er der hele seks børnebørn i den svenske kongefamilie.

Herunder: Se Madeleines festlook 2017

GALLERI: Prinsesse Madeleines festlook 2017

Læs mere om: