Søndag, 24. september 2017 - af Juliane Olsen

Gravide prinsesse Madeleine er tilbage i London

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: AOP
Efter flere måneders ophold i Sverige er gravide prinsesse Madeleine nu taget tilbage til London, og hun trives i sin tilstand.

Den 35-årige prinsesse Madeleine er tilbage i London efter flere måneders ophold i Sverige, hvorunder det er blevet offentliggjort, at hun venter sit tredje barn.

Sædvanligvis opholder hun sig bare et par dage i sit hjemland, men i denne omgang har hun holdt sommerferie på Solliden Slot og i sin lejlighed i Hovstallet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Det har blandt andet været for at introducere treårige prinsesse Leonore til en børnehave i nærheden, men nu er prinsessen altså rejst tilbage til London.

Prinsesse Leonore er startet i børnehave

- Prinsesse Madeleine rejste i sidste uge. Hun har det godt under sin graviditet, siger det svenske hofs informationschef Margareta Thorgren.

Prinsesse Leonore havde første dag i børnehaven i Stockholm den 17. august, fordi hendes mor har ønsket at styrke hendes tilknytning til Sverige.

Inden afrejse deltog prinsesse Madeleine i et seminar i Stockholm arrangeret af organisationen Min stora dag.

Prinsesse Madeleine delte sin glæde

Under dette seminar bar prinsesse Madeleine en gave, hun har fået af sin mand Chris O’Neill - nemlig et Rolex-ur.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Madeleine skrev efterfølgende i en opdatering på det sociale medie Facebook, hvor stor en glæde det havde været at deltage.

Offentliggørelsen af prinsessens graviditet skete i slutningen af august, og her meddeltes det, at terminsdatoen ligger i marts 2018.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden