Gravide prinsesse Sofia chik i designerkjole

Prinsesse Sofia. 

Prinsesse Sofia. 

Foto: SPA/Swedish Press Agency
Prinsesse Sofia viste sin voksende mave frem iklædt en flot kjole fra en kendt designer, da hun var på kongelig opgave.

Det var en smuk, smart og meget gravid prinsesse Sofia, der besøgte Mandometerklinikken på Sophiahemmet, som tager sig af patienter, der er ramt af spiseforstyrrelser.

På sin første kongelige opgave i længere tid så prinsesse Sofia fantastisk ud i en kropsnær sort kjole med mønster, der fremhævede hendes voksende mave på flotteste vis.

Godt beskyttet

Den fine slå-om kjole med god plads til graviditetsformerne er, ifølge Newmyroyals, fra den kendte designer Diane von Furstenberg.
Under besøget på klinikken beskyttede prinsessen sig mod coronasmitte ved at bære mundbind og visir. 

Lyttede til patienter

Prinsesse Sofia, der venter sit og prins Carl Philips tredje barn i marts/april, gav sig under besøget god tid til at tale med patienter og lytte til deres historier.
 
 

"Jeg besøgte første gang Mandometerklinikken på Sophiahemmet i juni 2019. På klinikken behandlas personer med spiseforstyrrelser.

Siden mit første besøg har jeg været nysgerrig efter at få mere at vide, især i en tid, hvor besøgsforbud og isolering kan have en effekt på behandlingsprocessen.

Idag fik jeg mulighed på ny at besøge klinikkens ambulante afdeling og afdelingen med de indlagte. Tak til alle patienter, der delte deres historier!

To vigtige budskaber, som jeg fik med mig er, at man kan komme sig over spiseforstyrrelser og at spiseforstyrrelser ikke altid kan ses udadtil." skriver prinsesse Sofia på Prinsparets Instagram-opslag. 

Også i december viste prinsesse Sofia sin flotte gravide mave frem under juletræsmodtagelsen på slottet. 
Foto: SPA/Swedish Press Agency

Også i december viste prinsesse Sofia sin flotte gravide mave frem under juletræsmodtagelsen på slottet. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden